If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
622 км = 49,15 л .Варна, Разград , Търговище, В.Търново, Шипка , Пловдив -Ст.Загора.
Спаска не била много лакома .
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
622 км = 49,15 л .Варна, Разград , Търговище, В.Търново, Шипка , Пловдив -Ст.Загора.
Ама при каква скорост?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
...ти ни дай цифри за разхода в градски условия, особено сега, когато времето се позастуди. Мен тия дни ми дава към 17л/100км, иначе извън градско и на 6,5л/100 мога да сваля разхода
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Z , малиии кааъв е тоя разход бе човек. Ти да не я караш само студена за по 2-3 км ?
...по 3,5 км - за да бъдем точни
(до службата сутрин ...и обратно вечер)
...че то Кърджали е голям град ве
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Ама при каква скорост?
На магистралата бавничко ,този път повече от 200 не вдигнах . даже и куките на уж аварийното летище не ме удостоиха с палка или поне да излязат от колата си. После с 140-170 според зависи от движението и участъка. Но съм използвал инерцията /на прави участъци с наклони / с изключване от скорост.
на градско разхода е до 12л. ама трудно се сдържам да не я изрежа на светофар
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
абе у ваше село имаше ли силни ветрове зимно време?
RE: "ОФФ топик"
рядко се случва да има силен вятър, защото "селО" ни се намира У ниското (по долината на р.Арда) ... Но понеже промишлената зона е извън града (вече в по-високите части...) отивайки сутрин на работа изминавам 2 км по равен път и последните 1,5 км - нанагорнище...
Те мое и зат'ва да съм с такъв разход... кат' на зИл
П.П.
- те по т'ва нагорнище мнооо големи дръпки стават... ша знаЙш
абе у ваше село имаше ли силни ветрове зимно време?
RE: "ОФФ топик"
рядко се случва да има силен вятър, защото "селО" ни се намира У ниското (по долината на р.Арда) ... Но понеже промишлената зона е извън града (вече в по-високите части...) отивайки сутрин на работа изминавам 2 км по равен път и последните 1,5 км - нанагорнище...
Те мое и зат'ва да съм с такъв разход... кат' на зИл [/quote:2brepnyb]
аз питам шото с географията съм скаран пък и май не съм идвал къмто при вас
Винаги си добре дошъл, човеко
Ако имаш случайно път насам (вече има наоколо разни археологически забележителности) звънни ми един тел (виж темата "тел за взаимопомощ") и ще те посрещна, а ако се наложи и в къщи ще те приютя
Винаги си добре дошъл, човеко
Ако имаш случайно път насам (вече има наоколо разни археологически забележителности) звънни ми един тел (виж темата "тел за взаимопомощ") и ще те посрещна, а ако се наложи и в къщи ще те приютя [/quote:214tejrv]
аз тва татул и перперикон отдавна съм си ги сложил в списъка с места за посещаване ама пусто се нещо става ...
но живот и здраве догодина
Comment